085 - 071 19 44 info@digitale-stad.nl

Digitale Stad gaat geen glasvezel aanleggen

Om glasvezel aan te leggen in het buitengebied van de Veluwe was 50% inschrijvingen nodig. Helaas is dit niet gehaald. We hebben alle mogelijkheden voor het aanleggen van het netwerk onderzocht. Helaas hebben wij geen alternatieve mogelijkheden weten te vinden om over te gaan tot aanleggen van glasvezel in het buitengebied Veluwe.

Omdat Digitale Stad niet gaat aanleggen, voldoen wij niet aan de opschortende voorwaarden zoals vermeld in het contract. Hierom wordt uw contract met Digitale Stad per direct nietig verklaard. Er zijn geen verplichtingen meer aan Digitale Stad. De bewoners van het buitengebied van de Veluwe ontvangen hierover bericht per mail en/of post.

Wij willen iedereen bedanken voor de getoonde interesse. 

Snel, Scherp en Helder

Supersnel internet, haarscherpe tv-beelden en een kraakhelder aanbod.
Dat is wat u krijgt met een glasvezelaansluiting van Digitale Stad Veluwe.

Razendsnel internet. Nu en in de toekomst

Geen kosten onverwacht achteraf

Vrije providerkeuze. Geen verplicht abonnement

Meerwaarde voor uw woning

De huidige stand van zaken

Bekijk hier onze huidige stand van zaken op basis van cijfers.

Aantal inschrijvingen

%

Percentage

Benaderde woningen

Wie zijn wij

Als bedrijf, maar zeker ook als bewoner is het in deze tijd belangrijk om snel en stabiel internet te hebben en er zijn nog te veel plekken in Nederland waar dit niet mogelijk is. In het buitengebied Leusden hebben wij als initiatiefgroep de eerste stap gezet binnen het glasvezeldomein. Hier hebben wij kennisgemaakt met het enthousiasmeren van bewoners van het buitengebied voor de mogelijkheden van glasvezel. Dit was succesvol en wij zien dit als de mogelijkheid om meer buitengebieden de kans te geven om stabieler en sneller internet te krijgen.

Onze visie

“Er wordt veel gepraat over de aanleg van een goede infrastructuur in de buitengebieden in Nederland, maar vaak blijft het bij mooie plannen. Wij willen het buitengebied aansluiten op het beste netwerk en dit samen met de bewoners en bedrijven tot een succes maken.”

Glasvezelprojecten

Digitale Stad Veluwe levert u een glasvezelaansluiting, afgemonteerd bij u in de woning.

Maatwerkoplossingen

Digitale Stad Veluwe denkt graag met u mee over eventuele maatwerk-oplossingen.

Connectivity diensten

Naast het aanleggen van glasvezelnetwerken biedt Digitale Stad B.V. ook zakelijke werkplek- en telecomdiensten op haar glasvezelnetwerk.

Contactgegevens

Om uw vragen zo goed mogelijk te behandelen vragen wij u om de vragen naar het juiste adres te sturen. Hieronder onze contactadressen.

;

Algemene vragen

info@digitalestadveluwe.nl
085 – 071 19 44

;

Vragen over aanleg

aanleg@digitalestadveluwe.nl
085 – 071 19 44

;

inschrijvingsvragen

Bekende providers

Wij leggen het netwerk aan, maar sluiten geen abonnementen af. Dat wil zeggen dat ons netwerk wordt gebruikt door verschillende providers zoals KPN, Telfort en XS4ALL. De keuze voor een provider en pakket is dus volledig aan u, ook over vijf of tien jaar.

Meer weten over glasvezel?
neem contact op!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Digitale Stad B.V
De Mulderij 14 | 3831NV Leusden
085 – 0711944
info@digitalestadveluwe.nl
KvK: 70075735